Eläinlääkäripalvelut Vihdin Jokikunnassa

Henkilökunta

Meillä toimii neljä vakituista eläinlääkäriä sekä kolme hoitajaa.

ELÄINLÄÄKÄRI NINA MÄKINEN 

Olen valmistunut Helsingistä vuonna 2002. Olen työskennellyt pieneläinpraktiikan ohella kaupungin- ja kunnaneläinlääkärin sijaisena sekä rataeläinlääkärinä. Olen erikoistunut pieneläinkirurgiaan ja olen kiinnostunut eläinten tuki- ja liikuntaelinsairauksista, joista minulla on aiempi koulutus ihmispuolelta fysioterapiasta. Näihin liittyen olen tehnyt nyt 12 vuoden ajan lämpökamerakuvauksia sekä pieneläimille että hevosille. Teen tällä hetkellä myös paljon perushammashoitoja sekä hammasröntgenkuvauksia. Vihdissä olen työskennellyt vuodesta 2008.

ELÄINLÄÄKÄRI JANNE OJALA 

Olen valmistunut Helsingistä v. 1997. Olen kirurgiasta innostunut yleiseläinlääkäri. Työhistoriaa minulla on sekapraktikkona, mm. kunnaneläinlääkärinä ja -sijaisena. Olen työskennellyt kaksi vuotta Puolustusvoimien palveluksessa hygieenikkoeläinlääkärinä, ja toimin yhä sivutoimisena lihantarkastuseläinlääkärinä. Vihdissä olen työskennellyt vuodesta 2002.

ELÄINLÄÄKÄRI TETTI JOUTSEN

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingistä 2001. Työskentelen pieneläinten parissa. Erityisosaamista minulla on etenkin ortopediassa. Olen osallistunut useisiin ortopedisiin jatkokoulutuksiin sekä Suomessa että ulkomailla. Olen myös suorittanut 2-vuotisen eurooppalaisen Small Animal Surgery GPCERT (SAS)-koulutuksen. Pieneläinsairauksien erikoiseläinlääkäri.

 
 

ELK FANNI SUOKKO

Olen aloittanut Vihdissä työskentelyn alkuvuodesta 2022. Sitä ennen ja sen ohella olen tehnyt töitä kunnaneläinlääkärin sijaisena. Teen yleispraktiikkaa, mutta erityisen kiinnostunut olen ihotaudeista, hampaista ja pehmyosakirurgiasta. Vapaa-aikaani vietän käsitöiden ja voimistelun parissa, sekä kahden paimenkoiran kanssa harrastellen.

HOITAJAT

MARI TIKKA

TIA KURTTILA

PIIA NIEMINEN