Eläinlääkäripalvelut Vihdin Jokikunnassa

Henkilökunta

Meillä toimii kolme vakituista eläinlääkäriä sekä kaksi hoitajaa.

ELÄINLÄÄKÄRI NINA MÄKINEN 

Olen valmistunut Helsingistä vuonna 2002. Olen työskennellyt pieneläinpraktiikan ohella kaupungin- ja kunnaneläinlääkärin sijaisena sekä rataeläinlääkärinä. Tällä hetkellä olen erikoistumassa pieneläinkirurgiaan ja olen kiinnostunut eläinten tuki- ja liikuntaelinsairauksista, joista minulla on aiempi koulutus ihmispuolelta. Näihin liittyen olen tehnyt nyt 5 vuoden ajan  lämpökamerakuvauksia sekä pieneläimille että hevosille. Vihdissä olen työskennellyt vuodesta 2008.

ELÄINLÄÄKÄRI JANNE OJALA 

Olen valmistunut Helsingistä v. 1997. Olen kirurgiasta innostunut yleiseläinlääkäri. Työhistoriaa minulla on sekapraktikkona, mm. kunnaneläinlääkärinä ja -sijaisena. Olen työskennellyt kaksi vuotta Puolustusvoimien palveluksessa hygieenikkoeläinlääkärinä, ja toimin yhä sivutoimisena lihantarkastuseläinlääkärinä. Vihdissä olen työskennellyt vuodesta 2002.

ELÄINLÄÄKÄRI TETTI JOUTSEN

Olen valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingistä 2001. Työskentelen pieneläinten parissa. Erityisosaamista minulla on etenkin ortopediassa. Olen osallistunut useisiin ortopedisiin jatkokoulutuksiin sekä Suomessa että ulkomailla. Olen myös suorittanut 2-vuotisen eurooppalaisen Small Animal Surgery GPCERT (SAS)-koulutuksen.